Säännöt ja vähän pölinää

Siirry alas

Säännöt ja vähän pölinää

Viesti  Admin lähetetty To Huhti 28, 2016 11:46 am

Tällä foorumilla hallitsee säännöt ihan niinkuin missä tahansa yhteisössä.

1. Kunnioittakaa toisia, nimittely ja toisten vähättely ei kuulu hyviin käytöstapoihin.
2. Politiikasta, laittomuuksista ei tällä foorumilla puhuta, pysytään kilpikonnissa.
3. Älkää laittako tänne kuvia jotka eivät ole omianne. Jos haluatte jakaa jonkin kuvan, laittakaa linkki alkuperäisestä.
3. Pitäkää viestinne mahd. hyvässä kuosissa, tarkoittaen että ei venytellä sanoja, heitellä jäätävää symboli tai hymiö vanaa. Ja mielellään ei vain "haha lol joo Very Happy" vastauksia.
4. Muistakaa että foorumilla kulkee kaikenikäistä ihmistä, pidetään siis teksti kaikille sopivana.
5. Pitäkää hauskaa Smile


---

No en kyllä voi sanoa uskovani että tämä foorumi olisi vielä näinä päivinä elossa. Pari viikkoa sitten muistin että olin edes tehnyt tämän foorumin ja olin tulossa poistamaan sitä, mutta ilokseni näin että täällä on elämää joten päätin jättää tämän tänne. Olisihan se melkein sääli poistaa tämä, on meinaan aika reliikki.
Muokkasin foorumin ns. perusformaattiin, sillä vaikka TMNThen liittyvät kuvakkeet ovat söpöjä, ne olivat silti muiden taitelijoiden tekemiä. (Tosin tekijä sanoi itse että niitä saa käyttää, mutta en silti tahdo pitää niitä täällä. Jos jotakuta kiinnostaa, alkup taitelija kulkee nimellä http://freakfreak.deviantart.com/)
Piirsin tänne uuden bannerinkin vanhan tilalle (oliskohan ollut vuodelta 2007 haha ^^;;Wink. Palautin myös hymiöt takaisin tuosta edeltävästä syystä.


Ja hei, olen Henna/Admin/Hillokotka, tämän foorumin alkup. luoja. Jumpe että tästä on aikaa kun olen täällä käynyt. On elämä muuttunut sitten paljon näistä ajoista kun tätä foorumia ja fanisivua pidin.

Jos jotakuta kiinnostaa, minut löytää näiltä seuraavilta kanavilta.
http://hillokotka.tumblr.com/ - Taideblogi
https://twitter.com/Hillokotka - Joka päiväisten valitusten ja ilojen huutelua
http://hillokotka.deviantart.com/ - deviantart, laittelen sinne vähän samoja juttuja kuin taideblogiinkin mutta toisinaan sieltä löytyy yllätyksiä.

Jos huvittaa niin tulkaahan tökkimään noilla kanavilla jos on aihetta tai haluatte vain jutella. Tsekkailen tätä tässä hetken aikaa josko tämä elää vielä.

Älkää vastatko tänne mitään, sillä tämä on se sääntö osuus.
avatar
Admin
Admin

Nainen Viestien lukumäärä : 451
Ikä : 23
Registration date : 10.06.2008

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa